Despre noi

Din anul 2010 am devenit o agentie de servicii complete, integrand consultanta, externalizare si executie in proiecte de infrastructura tehnologica, prezenta si promovare online, creatie si implementare de solutii software.

In anul 2012 am adaugat noi servicii software prin dezvoltarea de aplicatii mobile pentru platformele iOS (iPhone/ iPad), Android (smartphone si tablete), Windows Phone si HTML5.

Folosim expertiza, parteneriatele si capabilitatile tehnologice pentru a identifica oportunitati si tentinde tehnologice de dezvoltare noi, pentru fiecare dintre clientii nostrii:

  • accesarea de piete noi;
  • cresterea profitabilitatii;
  • optimizarea performantelor operationale;
  • expunerea produselor si serviciilor intr-un mod eficient;

Valorile in care credem ne-au modelat comportamentul si ne-au influentat felul in care luam decizii:

  • respect pentru individualitate: apreciem diversitatea si asiguram un mediu lucrativ tratand clientii asa cum ne dorim sa fim tratati;
  • adaugam valoare afacerilor clientului: avem in vedere imbunatatirea performantelor clientilor si crearea unor relatii pe timp indelungat, reciproc avantajoase;
  • integritate: incurajam onestitatea si discutiile deschise printr-un comportament etic ce dezvolta incredere si responsabilitate.

Concepte

World's most renowned open social platform in mobile communication, 'Mobile Monday' gathers Eastern European communities of developers in a cross border event.
Regional attendees
    o Independent and professional mobile application & gaming developers, mobile web developers, mobile entrepreneurs;
    o IT&C developers / students / teachers;
    o C level : technical & marketing;
    o Consultants, venture capitalists.
mobilemondaydevelopersummit
picture